S untem o Clinica Moderna cu tehnologie avansata care reflecta schimbarile in atitudinea si asteptarile pacientilor cu privire la calitatea serviciilor stomatologice. Preferam preventia in locul exciziei (frezarea sau extractia) adica in general tratamentele dentare conservatoare. Atunci cand tratamentul este necesar, punem accent atat pe confortul pacientului cat si pe restaurarea esteticii si a functiei. Incercam sa folosim cele mai sigure si mai biocompatibile consumabile si tehnici, care au fost dovedite stiintific ca au rata mare de succes. Incercam sa lucram la cele mai inalte standarde internationale. Majoritatea procedurilor pe care le realizam sunt controlate atat radiografic cat si sub magnificatie, de la o obturatie simpla pana la stomatologia complexa incercam sa obtinem cele mai bune rezultate – sanatos pe dinauntru si estetic la suprafata.

Prioritatea noastra este sa oferim cea mai inalta calitate in tratamentele dentare pe care le realizam. Selectam cu grija aparatura si consumabile importate din Franta, UK, Canada, Italia, Elvetia, Germania, Japonia si SUA. Toate serviciile noastre dentare sunt realizate la cele mai inalte standarde internationale si pot sa fie considerate „high-end” pretutindeni. Toate cazurile nostre finalizate sunt analizate cu grija de catre profesionistii nostri pentru a le asigura calitatea si longevitatea. Incercam sa va oferim toate informatiile necesare inaintea inceperii tratamentului pentru a va asigura ca veti lua cea mai buna decizie cu privire la alegerea unei optiuni de tratament.

Intreaba-ne despre un tratament

Design Smile – Diagnostic 3D

Zambetul fiecaruia difera. Iti ascultam preferintele si iti construim un zambet care ti se potriveste cel mai bine, utilizand programul nostru pentru Design de Zambet. Prin implementarea unei analize a zambetului si a unui protocol clinic, fiecarui pacient poate sa ii fie oferit cel mai bun rezultat inaintea prepararii dintilor. Scopul nostru este sa prezervam pe cat posibil structura dentara si sa evitam tratamentele de canal. In mod particular, fiecare caz de cosmetica dentara este evaluat intr-un mod sistematic, de catre o echipa. Sistemul nostru de Smile Design este critic in procesul de realizare a restaurarilor finale.

Solutii pentru cazurile cu deficit osos

Ti-a fost spus ca nu exista suficient os pentru a insera un implant dentar? Avem la dispozitie ultima tehnologie de reconstructie osoasa, cu tehnici care nu necesita recoltarea osoasa din alte parti ale organismului (sold sau mandibula). Folosim grefe de os sintetic, bovin sau uman in conjuctie cu tehnica aPRF si iPRF care ajuta la obtinerea unor rezultate clinice excelente. In vederea minimalizarii traumei, aceste tehnici evita disconfortul sau durerea care survine in urma recoltarii grefelor osoase din alte parti ale organismului. O alta tehnica care evita recoltarea este „all on four” unde procedurile de grefare sunt evitate datorita angularii implanturilor, la distanta de structurile anatomice vitale.

CEREC – Coroane si punti dentare intr-o viziata

Nu mai este nevoie de mai mult de o vizita pentru realizarea coroanelor si a puntilor dentare. Intr-o singura sedinta la Bucharest British Dental Place putem realiza restaurari cu aspect natural utilizand tehnologie 3D CAD/CAM de inalta performanta. Vei pleca acasa cu restaurarea permanenta in aceeasi zi.

Citeste mai mult

Dinti intr-o zi

Una dintre imbunatarile majore in implantologia dentara este incarcarea imediata interventiei chirurgicale, astfel incat iti restabilim zambetul natural la finalul procedurilor chirurgicale.

Fatete dentare foarte subtiri

Va oferim tehnici de prepare minima in vederea consevarii pe cat posibil a substantei dentare naturale. In functie de Designul Zambetului individual si a cerintelor pacientului cu privire la culoare si forma, planificam cazul si alegem materialele care asigura cea mai buna estetica si longevitate. Fatetele sunt ultra subtiri dar totodata incredibil de rezistente. Precizia este asigurata de competenta echipei stomatolog-tehnician dentar.

 

Radiografii digitale

Radiografiile digitale sunt mai rapide si iradiaza mai putin decat radiografiile traditionale. Imaginea apare pe ecranul unui monitor in cateva secunde iar software-ul ne permite sa o marim/modificam pentru a evalua mai bine starea de sanatate a pacientului.

Stomatologia cu Laser

Laserii sunt folositi pentru a eficientiza si a elimina disconfortul in anumite proceduri dentare. Este rapid, fara durere si poate elimina eficient orice forma de bacterie pentru a evita complicatiile sau problemele.

Implanturile dentare

Sunt eficiente pentru ca inlocuiesc dintii lipsa, in timp ce ofera pacientului senzatia si aspectul unui dinte natural. Suntem specialisti in implanturi simple si reconstructii dentare complete folosind tehnici de incarcare imediata cu sistemele Axiom All on 4 / All on 6. De la un dinte lipsa, pana la o reabilitare completa, ne straduim sa obtinem cele mai bune rezultate, utilizand ingineria de mare precizie.

Velscope

Detectarea timpurie a cancerului oral utilizand aceasta tehnologie avansata ne asigura ca impreuna putem invinge aceasta boala.

Diagnodent

Detectarea facila a cariilor dentare: carii incipiente sau ascunse pot fi detectate in siguranta utilizand tehnologia florescentei laserului.