Avantajele Cerec-ului

cerec

Restaurari dentare durabile, cu aspect natural

Bucharest British Dental Place ofera pacientilor restaurari dentare de inalta calitate intr-o singura vizita simpla, utilizand sistemul CEREC. Aceasta este o tehnologie ultra moderna care utilizeaza procese computerizate de design si frezare a restaurarilor dentare intr-o singura sedinta. Unul dintre principalele avantaje ale sistemului Cerec este ca fiecare restaurare este frezata dintr-un bloc omogen de ceramica/compozit/zirconiu. Cum fiecare restaurare este creata in acest mod, aceasta este compacta si durabila.

restaurari-cerec

In timp ce majoritatea restaurarilor dentare, cum sunt coroanele, puntile sau fatele pot dura pana la 2 saptamani sau chiar mai mult sa fie produse intr-un laborator de tehnica dentara, restaurarile CEREC pot fi realizate intr-o singura vizita simpla. Multumita scanner-ului, computer-ului pt design si a unitatii de frezare, putem indeplini toti pasii tehnologici necesari.

restaurari-cerec

Materiale estetice

Materialele de inalta calitate utilizate de CEREC sunt realizate din blocuri estetice si durabile din ceramica, compozit sau zirconiu care mimeaza indeaproape culoarea si transluciditatea dintilor naturali.

Fiecare bloc CEREC are 17 optiuni de culoare care pot fi in continuare ajustate pentru realizare unui dinte perfect din punct de vedere coloristic.

Adaptare precisa

Putem sa ne luam „La revedere” de la amprentele necomfortabile, temporarele rugoase sau coroanele care nu se adapteaza perfect, deoarece sistemul CAD/CAM CEREC utilizeaza imagini digitale care ne permit sa obtinem o adaptare precisa. Cu sistemul CEREC putem scana intreaga gura care ne ofera imagini tridimensionale pe care realizam restaurarea permanenta.

Sistemul CEREC are un software de design intuitiv care customizeaza restaurarea finala pentru o adaptare precisa.

restaurari-cerec

Rezistent si durabil

Durabilitatea este realizata prin frezarea dintr-un singur bloc, care asigura rezistenta la fracturi in timpul masticatiei.

Restaurarile CAD/CAM au o vechime de peste 30 de ani si mai mult de 250 de studii stiintifice au confirmat siguranta clinica a restaurarilor CEREC. La nivel mondial, mai mult de 30 de milioane de restaurari au fost realizate cu ajutorul sistemului CEREC, a carui rata de succes este de 95.5% pentru primii 9 ani si 84% dupa 18 ani.

Mai putin disconfort si mai putine vizite

Restaurarile CEREC necesita doar cateva minute sa fie create, cu alte cuvinte nu este necesara o a 2 a sedinta sau mai multe anestezii locale.

Timpul de recuperare este mai scurt iar sensibilitatea dentara post tratament este redusa.

Restaurarile CEREC pot fi folosite sa restauraze imediat un dinte care a suferit un tratament de canal.

Restaurarea imediata inseamna mai putina iritatie, ajuta la protejarea structurii dentare si previne reinfectia.

Sistemul computerizat CEREC este precis si efficient. O imagine digitala 3D este trimisa catre masina de frezat care realizeaza restaurarea in doar cateva minute. Blocul CEREC este frezat cu ajutorul unor mecanisme computerizate.

restaurari-cerec

Restaurari fara metal si materiale biocompatibile

Restuararile CEREC sunt realizate din ceramica, care se situeaza printre cele mai biocompatibile materiale. Spre deosebire de restaurarile care contin metal, nu exista dungi gri inestetice la baza dintelui catre gingie.


Mai mult pentru restaurari complexe, avem la dispozitie Sistemul CEREC Inlab.

BBDP ofera restaurari CEREC Inlab care ne permit optiuni excelente pentru fiecare indicatie clinica.

Amprentarea digitala precisa in gura pacientului si transferul 1:1 al datelor modelului ne asigura un mediu de lucru precis. Posibilile surse de eroare in amprentarea conventionala si realizarea modelului sunt eliminate. Modelele realizate cu ajutorul sistemului Inlab nu prezinta distorsiuni si sunt rezistente la abrazie, indiferent de cate ori sau cum sunt manipulate.

  • Indicatii clinice: inlay, onlay, fatete, coroane, punti dentare, temporare, bare, atasamente, wax-ups, bonturi individuale pentru implantologie

Restaurari CEREC incepand cu 260 euro

FA O PROGRAMARE