Proteza dentara fixata pe mini-implanturi

By octombrie 13, 2017Patient Education

Proteza dentara fixata pe mini-implanturi

Proteza dentara fixata pe mini-implanturi – de la 2500 EUR

Luati-va adio de la protezele instabile! Realizati-va proteza dentara fixata pe mini-implanturi in cadrul clinicii noastre de talie mondiala la incredibilul pret de 2500 EUR per arcada – un pret pe care cu greu il veti gasi in alta parte!

Cum este posibil?

Noi va putem oferi proteze dentare fixate pe mini-implanturi la un pret pe care il veti gasi cu greu in alta parte deoarece pozitionarea noastra ne ajuta sa pastram preturile mici, ceea ce inseamna ca puteti beneficia de un tratament de clasa mondiala realizat de specialistii nostri de top la un pret pe care sa vi-l puteti permite.

Cum functioneaza?

Protezele dentare fixate pe mini-implanturi reprezinta o modalitate eficienta din punct de vedere financiar de inlocuire a dintilor lipsa.  Aceasta metoda fixeaza foarte bine protezele dentare, oferind avantaje superioare fata de protezele dentare mobile traditionale.

Care sunt beneficiile unei proteze dentare fixata pe mini-implanturi?

Protezele instabile vor fi de domeniul trecutului. Dupa o interventie chirurgicala fara durere, viata dvs. se va schimba radical, avand posibilitatea sa mestecati alimentele si sa zambiti din nou cu incredere!
o Gata cu adezivii, pastele, guma sau pudrele pentru proteze.
o Implanturile ajuta la fixarea structurii dvs. faciale prin conservarea osului ramas in maxilar.
o Acestea reduc ridurile din jurul gurii prin restaurarea suportului buzelor.
o Capacitatea dvs. de a mesteca este considerabil imbunatatita – puteti manca orice doriti si va puteti bucura din nou de mesele dvs.
o Siguranta si confort – gata cu momentele stanjenitoare cauzate de protezele instabile!

Cat timp trebuie sa stau in Bucuresti?

Realizarea unei proteze dentare complete fixate pe mini/implanturi se realizeaza intr-o singura sedinta. Procedura in sine dureaza 1 ora, iar realizarea protezei 5 zile lucratoare.

O singura vizita – 6 zile lucratoare

o Ziua 1 – consultatia initiala realizata de medicul nostru stomatolog principal, care include radiografii si scanare CBCT, daca este cazul. Apoi, se discuta si se stabileste cu pacientul un plan de tratament personalizat si pretul estimativ al interventiei.  De asemenea, se vor preleva amprentele dentare.
o Ziua 5 – in aceasta zi va avea loc interventia propriu-zisa, se vor face recomandari privind ingrijirea post-operatorie si se vor prescrie medicamente, daca este necesar.
o Ziua 6 – este stabilita o programare post-operatorie pentru a ne asigura ca pacientul isi revine bine dupa interventie si se fixeaza proteza pe mini-implanturi.

Care este pretul pentru o proteza totala restaurata pe implanturi?

Pretul unei proteze dentare totale restaurata pe mini-implanturi este de 2500 EUR pe fiecare arcada si include:-
o Consultatia initiala
o Radiografii
o Sablon chirurgical
o 4 mini-implanturi
o Interventia de plasare a implanturilor
o Bonturile pentru proteza
o Cost suplimentar – scanare CBCT – 35 – 145 EUR (in functie de zona cavitatii bucale)

Este o procedura sigura?

Toate interventiile chirurgicale prezinta anumite riscuri, dar clinica British Dental Place este cotata de Global Clinic Rating ca fiind in primele 1% dintre clinicile din intreaga lume, prin urmare, sunteti pe cele mai sigure maini!

Lucrarea este garantata?

Avem atat de multa incredere in abilitatile medicilor nostri stomatologi, incat oferim o garantie de 3 ani la toate interventiile efectuate.

Afla mai multe