Logo clinica stomatologica British Dental Place

Nobel Biocare, sistemul „Dinti intr-o zi”

Implanturile dentare reprezinta o solutie fiabila, pe termen lung pentru inlocuirea dintilor cazuti sau deteriorati. Acestea pot fi utilizate nu numai pentru inlocuirea unuia sau a mai multor dinti lipsa, ci si a tuturor dintilor de pe arcada superioara sau inferioara. In trecut, procedura de plasare a implanturilor putea fi un proces lung si etapizat, dar gratie inovatiilor din stomatologie si introducerii plasarii imediate a implantului, interventiile de lunga durata sunt acum de domeniul trecutului.

Sistemul “Dinti intr-o zi” All-on-4® de la Nobel Biocare va permite sa faceti extractia dintilor deteriorati sau infectati, sa va puneti implanturi si sa atasati dinti de acestea intr-o singura procedura desfasurata pe durata unei singure zile. Vestea buna este ca aceasta tehnica poate fi utilizata si la pacientii cu pierdere de masa osoasa semnificativa sau cu dinti lipsa.

Nobel Biocare All-on-4® este solutia minim invaziva pentru reabilitare protetica fixa de arcada edentata complet, pentru satifactia maxima a pacientului. Conceptul All-on-4® este o formula de succes demonstrata stiintific si este considerat cea mai buna optiune disponibila pe piata, prin care se reabiliteaza full-arch pe un numar redus de implanturi.

Nobel Biocare All on 4 implanturi clinica stomatologica Bucuresti

Conceptul All-on-4® este cel mai bun din clasa sa atunci cand este realizat exclusiv cu produse Nobel Biocare!

Cum functioneaza sistemul All-on-4® Nobel Biocare?

Atunci cand este necesara reconstructia integrala a arcadei, in loc sa fie plasat cate un implant pentru fiecare dinte lipsa, sunt plasate 4 implanturi pe mandibula (All-on-4®) si 6 (All-on-6®) implanturi pe maxilar, in zonele in care masa osoasa este cea mai buna.
Implanturile care sunt plasate in partea din spate a gurii sunt inclinate in mod strategic pentru a ocoli sinusurile si nervul responsabil de sensibilitatea buzei inferioare. Inclinatia implantului imbunatateste mecanismul de fixare a puntilor fixe si permite, de asemenea, plasarea unor implanturi mai lungi, care sunt stabilizate mai bine in os. Aceasta tehnica face posibila reconstructia imediata a danturii cu coroane fixe si incarcarea imediata a implanturilor.
Locul de plasare a implanturilor este ales cu grija, cu ajutorul programului de planificare computerizata CAD/CAM, pentru a se asigura o precizie impecabila si o adaptare pasiva a puntii.
Odata ce implanturile sunt plasate, de acestea se ataseaza o punte dentara temporara. Astfel, puteti parasi clinica in aceeasi zi – cu un set de dinti cu aspect natural. Puteti sa mancati, sa beti si sa reveniti la viata dvs. sociala anterioara – imediat!

Avantaje All-on-4® Nobel Biocare

 

De ce sa alegi tratamentul All-on-4®?

Doar 4 implanturi, dar nenumarate beneficii!

• Ofera pacientilor o imbunatatire a functiei imediate, a esteticii si foneticii.
• Un timp mai scurt de tratament si un cost mai redus in comparatie cu alte modalitati conventionale de tratament cu implanturi.
• Un nivel favorabil de os pentru implanturile axiale si inclinate.
• Rata mai mare de supravietuire cu un follow-up de pana la 10 ani in mandibula si pana la 5 ani in maxilar.
• Ofera o maximizare a spatiului anterior/posterior in timp ce sunt evitate structurile anatomice importante.
• Ajuta la evitarea procedurilor de grefare complexe si nesigure, crescand rata de acceptare a pacientului.
• Stabilitate foarte ridicata cu doar 4 implanturi.

Nobel Biocare All on 4 pentru mandibula/arcada inferioara include punte temporara, ghidaj inserare chirurgicala, scanare CBCT.

Ar trebui sa aleg orice medic stomatolog?

Sistemul “Dinti intr-o zi” este o tehnica specializata si diferita de procedura clasica de plasare a implanturilor. Prin urmare, este foarte important sa alegeti un medic care are experienta in aceasta procedura si care a efectuat multe operatii utilizand aceasta tehnica. La BRITISH DENTAL PLACE veti gasi medici specializati in chirurgie orala care sunt printre cei mai buni din Romania. Echipa noastra de medici utilizeaza sistemul „Dinti intr-o zi” de peste 8 ani, ceea ce echivaleaza cu aprox. 800 de interventii.

certificari

Beneficiati de servicii stomatologice in totala siguranta la Bucharest British Dental Place!

 

Telefon: 0744 488 812
Locatie: Soseaua Pipera 41, Etaj 6, Sector 2, Bucuresti

FA O PROGRAMARE