Nobel Biocare – Conceptul All-on-4®

Noul numar Nobel Biocare News are ca tema principala conceptul de tratament All-on-4® si cat de important este ca un medic sa foloseasca doar produse si componente originale care fac parte din acelasi sistem.
Exista un singur sistem All-on-4® de tratament dovedit: cel produs de catre Nobel Biocare, considerat cel mai bun din clasa sa.

Implant All on 4 Nobel Biocare - tratament de reabilitare protetica fixa de arcada edentata complet

Conceptul All-on-4® este solutia minim invaziva pentru reabilitare protetica fixa de arcada edentata complet, pentru satifactia maxima a pacientului. Conceptul All-on-4® este o formula de succes demonstrata stiintific si este considerat cea mai buna optiune disponibila pe piata, prin care se reabiliteaza full-arch pe un numar redus de implanturi.

Conceptul All-on-4® este cel mai bun din clasa sa atunci cand este realizat exclusiv cu produse Nobel Biocare!

Multe sisteme de implanturi incearca sa imite acest concept inventat de Nobel Biocare, insa noi oferim singura solutie originala si documentata stiintific care demonstreza succesul.

 

Functia Imediata

Conceptul All-on-4® aduce un grad maxim de satisfactie pacientului prin Functia Imediata pe care o puteti aplica implanturilor, protetica adaptata Multi-unit si rezultate estetice optime.
Datorita designului si protocolului dedicat, implanturile Nobel Biocare sunt optimizate pentru a obtine o stabilitate ridicata la insertie, iar o coroana provizorie poate fi montata chiar in ziua procedurii chirurgicale.

Tratament Nobel All on 4 pentru reabilitare protetica fixa de arcada edentata complet

Avantaje All-on-4® Nobel Biocare

De ce sa alegi tratamentul All-on-4®? Doar 4 implanturi, dar nenumarate beneficii!
• Ofera pacientilor o imbunatatire a functiei imediate, a esteticii si foneticii.
• Un timp mai scurt de tratament si un cost mai redus in comparatie cu alte modalitati conventionale de tratament cu implanturi.
• Un nivel favorabil de os pentru implanturile axiale si inclinate.
• Rata mai mare de supravietuire cu un follow-up de pana la 10 ani in mandibula si pana la 5 ani in maxilar.
• Ofera o maximizare a spatiului anterior/posterior in timp ce sunt evitate structurile anatomice importante.
• Ajuta la evitarea procedurilor de grefare complexe si nesigure, crescand rata de acceptare a pacientului.
• Stabilitate foarte ridicata cu doar 4 implanturi.
• Pacientii satisfacuti va vor ajuta sa va extindeti afacerea prin recomandarile facute.

All-on-4

„Conceptul de tratament All-on-4® ne permite noua clinicienilor sa oferim speranta multor pacienti care pana acum nu avea prea multe optiuni incurajatoare. Acum le putem schimba viata in bine in mod considerabil.
Si pentru ca acest tratament este mai accesibil pentru pacienti, un numar foarte mare de oameni devin candidati pentru inserarea implanturilor. Pentru noi, conceptul de tratament All-on-4® a creat o noua piata.
Recomandam clinicienilor sa invete acest concept cu o minte deschisa! Exista practic milioane de pacienti care pot beneficia de pe urma acestui tratament. Nobel Biocare are flux de lucru predictibil cu un sistem extraordinar de suport care iti garanteaza succesul.
Inainte sa incep sa invat acest concept auzisem doar pareri proaste. Sapte ani mai tarziu, tot ce pot spune este ca sunt fericit ca nu le-am ascultat. Sfatul meu? Pastreaza-ti mintea deschisa si vezi de unul singur ce serviciu minunat le poti oferi pacientilor tai!„

Fragmente din interviul Nobel Bocare News – Dr. Tarun Agarwal si Dr. Uday Reebye – USA

Leave a Reply