Interview with Ninian

By octombrie 18, 2017Patient Education

Va rugam sa va prezentati si sa ne spuneti numele, functia detinuta in clinica, calificarile, pregatirea dvs. si ce va place sa faceti in timpul liber.
Ninian Peckitt BDS MB ChB LRCP(Londra) MRCS(Eng) FRCS (Edinburgh) Chirurgie generala FFD RCS (Irlanda) Chirurgie orala si maxilo-faciala FDS RCS (Eng) Chirurgie orala si maxilo-faciala FACCS (Australasia) Chirurgie plastica
Anterior, profesor la European University College in Dubai
In prezent, sunt conferentiar universitar asociat onorific in Engineering Assisted Surgery, la Facultatea de Inginerie si Tehnologie Avansata (School of Engineering and Advanced Technology), din cadru Universitatii Massey din Noua Zeelanda. Aceasta este singura programare de acest tip din lume.
Medic consultant chirurgie orala si maxilo-faciala / Chirurg plastician
Avertizor de integritate in cadrul NHS si finalist pentru premiul NHS Trust Award in calitate de clinician in anul 2012.
Profesor consultant in: Regatul Unit, Arabia Saudita, Noua Zeelanda, Australia, Dubai
Primul medic care in anul 1999 a introdus tehnica 3-D Printing (imprimare 3-D) in chirurgie. Aceasta cercetare a facut obiectul catorva documentare TV care au fost difuzate in toata lumea.
Detine brevetele cheie referitoare la tehnica 3-D Printing pentru implanturi personalizate
Autor a numeroase publicatii si carti
Pozitia in clinica: Director medical / Consultant clinic
Interese: politici medicale, siguranta pacientului, medicina bazata pe dovezi, Engineering Assisted Surgery, planificare computerizata, implanturi personalizate, eliminarea erorii chirurgicale prin inginerie inversa, activitati didactice

De cat timp sunteti in clinica si unde ati mai lucrat anterior?

1 saptamana!

Anterior am lucrat ca Profesor / Consultant Medic chirurgie orala si maxilo-faciala / Chirurg plastician in Dubai, Australia, Noua Zeelanda si Regatul Unit.

Conferentiar universitar la School of Engineering and Advanced Technology din cadrul Universitatii Massey din Noua Zeelanda

Care este specializarea dvs. in cadrul clinicii?

Sunt Director medical si lucrez la infrastructura turismului medical si dentar. Furnizarea de servicii avand in vedere dezvoltarea unui Centru de Excelenta National Multidisciplinar in Engineering Assisted Surgery, fondat prin intermediul Uniunii Europene.

Alegeti o procedura in care aveti experienta. Cate tratamente de acest gen ati efectuat si care este rata dvs. de succes?

Am o cariera indelungata de aproape 40 de ani si detin experienta in majoritatea procedurilor majore si minore de chirurgie orala si maxilo-faciala.

Rata de supravietuire in urma cancerului oral a fost de 93 % la 4 ani jumatate la un numar de 44 de pacienti. Aceasta este cea mai buna rata raportata vreodata. In cazul cancerului oral, la 2 ani de la debut este preconizata o rata de mortalitate de 50 – 70 %.

 

De unde vin majoritatea pacientilor dvs.? Cum afla despre clinica dvs.?

Sunt recunoscut la nivel international pentru interesul meu pentru Engineering Assisted Surgery. In trecut, am vazut pacienti din multe colturi ale lumii.

Ce proceduri recomandati si efectuati in mod curent?

Incerc sa personalizez tratamentul pentru a corespunde necesitatilor fiecarui pacient.

Ce tip de tehnologie se utilizeaza in clinica dvs.?

Inginerie inversa de clasa mondiala

Va rog sa imi face un rezumat al pasilor pe care ii urmati in procesul de transformare a zambetului in cadrul clinicii dvs.

Rolul meu in astfel de cazuri a fost de a ma asigura ca scheletul facial este in armonie cu estetica faciala dorita. De exemplu, daca este necesara o interventie la nivelul mandibulei, o rinoplastie, o liposuctie sau eliminarea grasimii prin injectii, efectuez mai intai o simulare pe calculator inainte de a efectua procedura.

Puteti face o scurta descriere a unui tratament endodontic efectuat in clinica dvs.?

N/A

Cate calatorii in Romania si cate zile per calatorie sunt necesare pentru a beneficia de coroane sau fatete?

N/A

Ce va sfatuiti pacientii sa faca daca intampina probleme cu coroanele sau fatetele? Oferiti vreo garantie? Acestia trebuie sa revina in Romania sau sa faca o programare la o clinica din tara lor natala?

Clinicile prin Internet sunt foarte utile pentru abordarea unor probleme de acest gen

Romania este o tara sigura?

Foarte sigura!

Pacientii trebuie sa cunoasca limba romana?

Multi oameni sunt atrasi de combinatie ,,tratament dentar – vacanta” in cadru aceleiasi calatorii. Ce se poate face in orasul dvs.?
Restaurante excelente, cinematografe, shopping. Mie imi place zona rurala

Care este cea mai buna perioada a anului pentru a calatori in Romania?
Primavara

Care sunt cele mai bune locuri in care se poate manca in zona dvs.? Unde poate un pacient sa deguste mancaruri autentice din bucataria romaneasca?
Sunt o multitudine de restaurante din care poate alege.

Leave a Reply