Implanturi K3 Pro Premium realizate de Argon Germania

By octombrie 13, 2017Patient Education

Implanturi K3 Pro Premium realizate de Argon Germania

Implanturi K3 Pro Premium realizate de Argon Germania
Plasare – 450 EUR/ Restaurare totala – de la 750 EUR
Realizati-va implanturile de calitate premium la clinica noastra de talie mondiala, la incredibilul pret de 450 EUR – un pret pe care cu greu il veti gasi in alta parte!

Cum este posibil?
Noi va putem oferi un tratament pe baza de implanturi la un pret pe care il veti gasi cu greu in alta parte deoarece pozitionarea noastra ne ajuta sa pastram preturile mici, ceea ce inseamna ca puteti beneficia de un tratament de clasa mondiala realizat de specialistii nostri de top la un pret pe care sa vi-l puteti permite.

Cum functioneaza?

Ce marca este implantul?

Implanutri Argon

Implanturile K3 Pro de la Argon sunt implanturi fabricate in Germania, sunt pe piata de mai bine de 15 ani si satisfac protocoalele noastre in ceea ce priveste designul/plasarea implanturilor pentru a preveni pandemia de peri-implantita (estimata in prezent ca fiind prezenta la 40% – 80% dintre implanturile plasate la nivel mondial).
Datorita designului realizat cu multa precizie, implanturile K3 Pro ajuta la stimularea cresterii osoase, care reduce la randul sau riscul de peri-implantita.  Inca nu am observat niciun caz de peri-implantita in urma folosirii acestui sistem si nici in cadrul protocoalelor noastre si vom monitoriza toate cazurile noastre cu mare atentie.

Cat timp trebuie sa stau in Bucuresti?

Restaurarea completa a unui implant necesita 2 vizite. In cadrul primei vizite se plaseaza implantul, iar in cea de a doua, care are loc dupa 2 – 6 luni, se fixeaza coroana permanenta pe implant.
Prima vizita – 3 zile lucratoare

o Ziua 1 – consultatia initiala realizata de medicul nostru stomatolog principal, care include radiografii si scanare CBCT, daca este cazul si scanare 3D intraorala. Apoi, se discuta si se stabileste cu pacientul un plan de tratament personalizat si pretul estimativ al interventiei.
o Ziua 2 – se va realiza un sablon chirurgical. In aceasta zi va avea loc interventia propriu-zisa, se vor face recomandari privind ingrijirea post-operatorie si se vor prescrie medicamente, daca este necesar.
o Ziua 3 – este stabilita o programare post-operatorie pentru a ne asigura ca pacientul isi revine bine dupa interventie.

A doua vizita – 1 – 3 zile (in functie de coroana aleasa)

Coroana CEREC – 1 zi lucratoare – necesita o vizita la clinica, in cadrul careia se realizeaza coroana personalizata si se frezeaza in 8 minute cu ajutorul tehnologiei de imprimare 3D de ultima generatie.

Coroana din zirconiu – 3 zile lucratoare – necesita 2 vizite la clinica. In prima zi se preleveaza amprentele, care sunt trimise catre un laborator extern iar in ziua 5 se fixeaza coroana.

Care este pretul pentru o proteza totala restaurata pe implanturi?

Pretul pentru un implant restaurat complet porneste de la 750 EUR si depinde de tipul coroanei pe care o alegeti. Nu se plateste niciun avans, plata se realizeaza pe etape, pe masura ce se realizeaza procedurile, ceea ce inseamna ca puteti avea implantul fixat si sa strangeti costul pentru coroana in perioada de 2 – 6 luni dintre cele 2 vizite.
Defalcarea costului:

Vizita 1 – Plasarea implantului – 450 EUR
o Include – consultatia, radiografiile, sablonul chirurgical si plasarea implantului
o Cost suplimentar – scanare CBCT – 35 – 145 EUR (in functie de zona cavitatii bucale)

Vizita 2 – Fixarea coroanei
o Bontul si surubul pentru implant – 50 EUR
o Coroana din zirconiu – 250 EURo Coroana CEREC – 350 EUR

Este o procedura sigura?

Toate interventiile chirurgicale prezinta anumite riscuri, dar clinica British Dental Place este cotata de Global Clinic Rating ca fiind in primele 1% dintre clinicile din intreaga lume, prin urmare, sunteti pe cele mai sigure maini!

Lucrarea este garantata?

Avem atat de multa incredere in abilitatile medicilor nostri stomatologi, incat oferim o garantie de 3 ani la toate interventiile efectuate.