Fatete dentare EMAX digitale

REFACERE ZAMBET

Ce sunt fatetele dentare Emax?

Fatetele dentare sunt foite subtiri de portelan folosite pentru a recrea aspectul natural al dintilor, oferind în acelasi timp, rezistenta si elasticitate comparabile cu smaltul dintelui natural. Este adesea optiunea pentru cei care cauta sa faca modificari usoare de pozitie a dintilor sau pentru a schimba forma dintelui, dimensiunea si / sau culoare.

Daca dintii sunt restaurati anterior, este necesara o radiografie (standard sau OPG), dar cel mai important, pozitia, forma / dimensiunea si muscatura trebuie evaluate.

Dupa evaluarea istoricului medical si dentar, a sanatatii dentare actuale si a smaltul unui pacient, medicul dentist poate lua o decizie in cunostinta de cauza cu privire la indicatiile pacientului pentru acest tratament.

Tratamente alternative pot fi, de asemenea, recomandate pacientilor care nu sunt calificati. Inainte de a fi supus oricarei proceduri dentare, pacientii trebuie sa aiba o consultatie amanuntita cu medicul dentist.

fatete-dentare

Amplasarea fatetelor dentare este atat de personalizata, incat consultarea initiala capata o importanta deosebita.

La prima intalnire, medicul dentist analizeaza sanatatea bucala a pacientului pentru a se asigura ca acesta este un candidat bun pentru fatete. Aceasta prima vizita include de obicei radiografii, fotografii si amprente dentare. Pacientul explica obiectivele sale cosmetice, astfel incat medicul dentist sa poata stabili daca fatetele dentare sunt tratamentul optim pentru atingerea acestor obiective.

Jojo la British dental Place - Fatete ceramice EMAX

Jojo la British Dental Place

Simulare Wax-up, Mock-up

Inainte ca un pacient sa ia decizia finala de a primi fatete de portelan, medicul dentist creeaza o macheta, o simulare a zambetului pacientului in urma tratamentului.

Stomatologii folosesc metode variate pentru a crea aceste modele. Unii folosesc amprente dentare „de moda veche” pentru a le crea in timp ce altii folosesc tehnologie de ultima generatie pentru a crea machete tridimensionale avansate cu imagini pe computer.

Nici o metoda nu este mai buna decat cealalta; important este ca un dentist lucreaza cu grija si precizie pentru a crea o reprezentare exacta si frumos redata.

Cum se realizeaza fatetele dentare Emax?

Fatetele se realizeaza intr-o serie de intalniri care dureaza aproximativ 4-5 zile pentru a fi finalizate.

Incepem prin a lua amprente pentru a crea o simulare a viitorilor dinti in ceara. Aceasta este transferata in gura folosind o rasina temporara, cunoscuta sub numele de „mock-up”, pentru a vedea forma si dimensiunea fatetelor. Odata ce pacientul si medicul dentist sunt fericiti, se fac fatetele permanente.

Andreea Balan la British dental Place - Fatete ceramice EMAX

Andreea Balan la British Dental Place

FATETE DENTARE EMAX DIGITALE

certificari

Beneficiati de servicii stomatologice in totala siguranta la Bucharest British Dental Place!

Telefon: 0744 488 812
Locatie: Soseaua Pipera 41, Etaj 6, Sector 2, Bucuresti

Programeaza o consultatie la Bucharest British Dental Place!