C

hiar daca locuiti deja in Bucuresti sau planuiti sa calatoriti aici pentru un tratament dentar, noi stim ca este o decizie foarte importanta sa investiti in sanatatea dvs. dentara.

In spatele unui zambet frumos sta un stomatolog foarte bun, iar secretul unei ingrijiri dentare avansate, fara durere si fara anxietate sta in gasirea unui stomatolog care are un comportament etic si este pasionat de munca sa si ale carui aptitudini si cunostinte va ofera cea mai buna experienta si predictibilitate pentru sanatatea dvs. dentara pentru multi ani de aici inainte.

Personalul Bucharest British Dental Place este pasionat de stomatologie, iar abordarea noastra etica este determinata de dorinta noastra de a oferi pacientilor nostri cea mai buna ingrijire posibila. Acesta este motivul pentru care noi investim continuu in afacerea noastra, nu numai in ceea ce priveste tehnologia de ultima generatie, dar si in ceea ce priveste materialele pe care le utilizam, cursurile de instruire pe care le sustinem si la care participam si specialistii si laboratoarele cu care lucram. Pentru a crea zambetul perfect, toate ingredientele utilizate trebuie sa fie de cea mai buna calitate si noi credem ca am creat reteta perfecta.

Fie ca o regasiti in serenitatea picturilor care atarna pe pereti, in salutul cald de bun-venit si atentia alocata nevoilor dvs. de personalul nostru, sau in timp ce ascultati melodiile linistitoare de la dispozitivul stereo, veti intelege ca pe noi nu ne preocupa numai confortul dvs., ci va ascultam nevoile si va tinem la curent cu toate optiunile disponibile. Obiectivul nostru este acela de a oferi un excelent raport calitate-pret, ingrijire stomatologica la nivel avansat inclusiv din punct de vedere tehnologic, eliminand frica, anxietatea si durerea, in detrimentrul serviciilor stomatologice ieftine de proasta calitate.

In decursul anilor, Dr. Teasdale a ajutat multi oameni sa recapete increderea pe care un zambet frumos o poate oferi. Cu o abordare atenta, el ofera fiecarui pacient o experienta dentara avansata mai confortabila decat a crezut vreodata ca este posibil.

Indiferent de trecutul personal al pacientului in ceea ce priveste ingrijirea dentara, noi suntem aici ca sa va ajutam. Intreaga echipa de la Bucharest British Dental Place este dedicata oferirii de servicii stomatologice avansate si confortabile, chiar si pacientilor care nu au mai fost la stomatolog de ani de zile sau chiar de zeci de ani si pentru multi pacienti, abordarea blanda a Dr. Teasdale le-a schimbat viata.

Cand un pacient nou vine la clinica noastra, Dr. Teasdale si echipa sa isi aloca timpul necesar pentru a-l asculta cu adevarat. Inainte chiar de a pasi in cabinet, prima intalnire a Dr. Teasdale cu fiecare pacient se desfasoara in zona de relaxare, cu o discutie relaxanta la o cafea. Doar ascultand cu adevarat povestea personala a fiecarui pacient, experientele prin care a trecut, necesitatile si asteptarile pe care le are, noi putem sa colaboram pentru a stabili cum putem restaura in mod confortabil si cum putem avea grija de el.

La Bucharest British Dental Place, noi credem ca fiecare pacient merita timpul si atentia totala a medicul, ca adevarul si sinceritatea trebuie sa prevaleze in orice aspect al relatiei noastre de lucru cu pacientul si, prin urmare, inainte de a efectua orice tratament, este important pentru noi sa gestionam asteptarile pacientului si si sa intocmim un plan de tratament personalizat si un program care sa i se potriveasca.

Intreaga noastra echipa este instruita cum sa abordeze pacientii si sa demonstreze ca ne dorim sa le satisfacem nevoile, sa fim flexibili in abordare pe parcursul tratamentului si sa cladim o relatie puternica bazata pe incredere. Misiunea noastra este aceea de a face fiecare pacient sa se simta unic si sa ramana pacientul nostru pe viata!