B ucharest British Dental Place este situata in inima capitalei dinamice a Romaniei, in cartierul afluent cunoscut sub numele de Mall Promenada, unde, intre programari, poti sa te plimbi sa descoperi magazine „boutique”, hoteluri de 4 stele, restaurante, cafenele, baruri, parcuri si alte atractii turistice.

Clinica noastra este de asemenea deschisa la cerere in weekend-uri, care sa permita pacientilor de peste hotare sa vina pentru un week-end lung pentru  tratament.

Samantha Teasdale
Fondatorul clinicii si coordonatorul pacientilor la nivel international.

Este nascuta in Cheshire in Marea Britanie si s-a mutat in Romania in 2012. Are experienta in Relatiile cu Clientii de mai bine de 15 ani. Se va stradui sa iti depaseasca asteptarile, straduindu-se ca experienta ta sa fie de neuitat. Fie ca iti va programa tratamentul, fie ca te va ajuta sa iti rezervi zboruri sau hoteluri sau iti va organiza tururi turistice intotdeauna va avea grija ca sederea ta sa fie fara griji.

Dr. Cosmin Teasdale DMD
Medic stomatolog principal

Cosmin are mai mult de 10 ani  experienta de lucru in UK, Certificat in Endontologie la Universitatea din Chester si un interes special in stomatologia CAD-CAM. El este membru al Asociatiei Britanice de Endodontie si al Academiei de Stomatologie Microscopica, si cu statut de lector. Ariile principale de expertiza sunt urmatoarele: stomatologia CAD-CAM si cea microscopica, tratamentele endodontice, implantologia, stomatologia estetica, restaurativa si cea de preventie, precum si tratamentele pentru boala parodontala.

El este de asemenea lector clinic si domeniul sau major de interes este stomatologie microscopica in ceea ce priveste tratamentul canalelor radiculare, estetica si reabilitari complexe. El isi organizeaza echipa, asigurandu-se ca acestia beneficiaza de o formare profesionala constanta pentru a desfasura activitatea la cele mai inalte standarde disponibile in stomatologie. Cosmin este extrem de etic si depune eforturi mereu pentru a se asigura ca pacientii sa simta ca au realizat mai mult decat se asteptau. Cosmin continua sa calatoreasca in Regatul Unit pentru a vedea pacienti privati.

Profesorul Ninian Peckitt
Chirurg oro-maxilo-facial si chirurg plastic facial

Ninian s-a alaturat din UK echipei ca si Director Medical si va superviza procedurile ce tin de buna practica si audit clinic. Publicat in intreaga lume, el este cel care a introdus primul CAD-CAM in chirurgie si are reputatie internationala in chirurgia reconstructiva si chirurgia asistata tehnologic. Cu peste 40 de ani de experienta de lucru, Ninian detine diplome de specialitate in chirurgie generala, orala, maxilo-faciala si estetica.

Este membru Britanic si are calificare dubla in medicina si stomatologie, cu Fellowships in Chirurgie Generala (FRCS), doua Fellowships in Chirurgie Orala si Maxilofaciala (FSC RCS Irel, FDS RCS Eng) si Fellowship Australasian in Chirurgie Cosmetica (FACCS). Ninian are o reputatie internationala castigata prin articolele, cartile si patentele (Engineering Assisted Surgery) publicate de-alungul carierei. A lucrat in Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda si a fost numit Profesor la Colegiul European Universitar din Dubai si organizeaza cursuri la nivel international.

Dr. Daniel Acatrinei DMD
Implantolog

Dr. Daniel Acatrinei este medic dentist implantolog. A absolvit in Iasi in 2002, inregistrat CMDR si este Referentul clinic al Implanturilor Bredent. Domeniile sale principale de expertiza in afara implanturile dentare cuprind si Chirurgia orala si stomatologia restaurativa/estetica. Calatoreste in tara pentru a oferi formare clinica colegilor dentisti si a fost de asemenea,implicat in predare la Universitate cu privire la diferite aspecte ale implantologiei / Chirurgiei orale.

Dr. Bogdan Matusoiu
Implantolog

Bogdan a terminat Universitatea de Medicina si Farmacie. In aria lui de interes se afla implantologia si reconstructia intregii danturi utilizand tehnica de incarcare imediata.

Cursuri de pregatire:

o I.R.C.O.I – XVIII Congres Mondial
o ISD – Congresul International – implantologie orala moderna
o Prelegeri si cursuri practice (Companii Implant) – Bredent – Germania
o AlphaBio – Israel Adin – Israel, Bicon SUA, Nobel Biocare – Suedia, Megagen – Korea,
o Implantium – Korea,
o Bone Ring Technique- (Dr. Giesenhagen)
o Parodontologie si implantologie – Prof. Dr. Paul Mattout
o Tehnica blocului osos – Fouad Khoury
o Advaced PRF – Joseph CHOUKROUN
o Box Technique – A. Menoni (senior tutor)
o Congresul International al Academiei de protetica – Bern Elvetia
o Clubul de studiu ITI Bern – Dr. Urban Isvan
o Urmariti expertii – Departamentul Chirurgie Orala si Stomatologie ZMK Bern – Daniel Buser

– Practica limitata la Implantologie si Chirurgie Orala

Dr. Razvan Cirligeanu
Medic Specialist Stomatologie Generala

Medic Specialist Stomatologie Generala. A absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti in 1997. Dupa rezidentiatul in Stomatologie Generala din aceeasi universitate, a urmat numeroase cursuri de pregatire in protetica dentara si implantologie. A lucrat cu clinici de turism dentar in Romania si a condus in 2011-2016 departamentul stomatologic al Centrului Medical Academica. Ariile de activitate sunt implantologia si protetica pe implanturi abordate prin prisma integrarii tuturor specialitatilor medicinei dentare.

Dr. Daniela Marinescu
Medic Dentist, Rezident Protetica Dentara

Medic Dentist a absolvit Facultatea de Medicina Dentara la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti, inregistrata la CMDR. Rezident la specialitatea Protetica Dentara,  practica stomatologia generala cu accent pe tratamentele preventive, restaurative si estetice. Energica si perfectionista, prin participare constanta la cursuri de specialitate ofera servicii stomatologice de inalta calitate. Astfel pacientii au parte de o experienta pozitiva, relaxata si plina de satisfactii.

Dr. Cristofor Derioiu
Medic specialist în chirurgie orala si maxilo-faciala

A absolvit atat Universitatea de Medicina Dentara cat si Universitatea de Medicina, inregistrat la CMDR. Este specialist in medicina orala si chirurgie maxilo-faciala. Practica o serie de procedee clinice, de la inlocuirea dintelui prin implant dentar unic la inlocuirea avansata a tuturor dintilor si proceduri chirurgicale avansate, cum ar fi sinus lifting si grefe osoase. Cristofor este foarte bland si se asigura ca pacientul se simte bine in timpul tratamentului.

Dr Carmen Dumitriu DMD
Implantolog

Dr. Carmen Dumitriu este unul dintre medicii nostri implantologi. Aceasta a terminat facultatea din Bucuresti in anul 2002, este autorizata de CMDR si trainer pentru Bicon Implants Romania. Principalele sale domenii de competenta sunt implantologia, chirurgia orala si stomatologia estetica/restaurativa.

Dr. Irina Geanta DMD
Stomatologie generala

Dr. Irina Geanta a absolvit Facultatea de Medicina Dentara in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti si este medic dentist generalist inscris in CMDR. Practica stomatologia generala cu o pasiune deosebita pentru preventie, tratamente restaurative si estetica dentara. Participand la numeroase training-uri si cumuland constant cunostiinte, este calificata sa ofere tratamente complete si complexe de inalta calitate. Reuseste sa transforme experienta traita de catre pacienti intr-una cat mai placuta si fructuoasa prin faptul ca este o persoana foarte atenta la detalii si cu un foarte dezvoltat simt al empatiei.

Dr Silviu Buftia DMD
Stomatologie generala

Dr. Silviu Buftia este un medic stomatolog generalist, inregistrat la CMDR, care a terminat Facultatea de Medicina din Iasi. El practica stomatologia generala, fiind interesat in mod deosebit de tratamentele preventive, restaurative si estetice. Datorita participarii la numeroase cursuri de instruire si pregatirii continue de care are parte in cadrul echipei noastre, acesta poate realiza tratamente stomatologice de inalta calitate intr-o maniera empatica.

Denisa Dragota
Stomatologie generala

Dr. Denisa Dragota, absolventa a  Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila “din Bucuresti, este doctor medic stomatolog inregistrat in CMDR.Practica stomatologia generala cu pasiune si interes in mod deosebit pentru manoperele de terapie restauratoare, preventie si estetica dentara.Prin implicarea si participarea la numeroase cursuri de formare continua in domeniu, are pregatirea necesara pentru a oferi tratamente stomatologice de cea mai buna calitate.Dincolo de pregatirea intelectuala, profesionala, reuseste de fiecare data sa empatizeze cu pacientii si sa le ofere un mediu cat mai relaxant pe durata interventiilor terapeutice.