Axiom SISTEMUL „DINTI INTR-O ZI”

By octombrie 18, 2017Patient Education

Axiom (Anthogyr Franta) – SISTEMUL „DINTI INTR-O ZI”

Implanturile dentare reprezinta o solutie fiabila, pe termen lung pentru inlocuirea dintilor cazuti sau deteriorati. Acestea pot fi utilizate nu numai pentru inlocuirea unuia sau a mai multor dinti lipsa, ci si a tuturor dintilor de pe arcada superioara sau inferioara. In trecut, procedura de plasare a implanturilor putea fi un proces lung si etapizat, implicand uneori grefare osoasa si augmentare sinusala, dar gratie inovatiilor din stomatologie si introducerii plasarii imediate a implantului, interventiile de lunga durata sunt acum de domeniul trecutului.

Dinti intr-o zi, All on 4 sau All on 6 pot fi termeni despre care sa fi auzit, asociati cu aceste noi inventii. Cu alte cuvinte, inseamna ca acum puteti sa faceti extractia dintilor deteriorati sau infectati, sa va puneti implanturi si sa atasati dinti de acestea intr-o singura procedura – care este realizata intr-o singura zi. Vestea buna este ca aceasta tehnica poate fi utilizata si la pacientii cu pierdere de masa osoasa semnificativa sau cu dinti lipsa.

In cadrul clinicii Bucharest British Dental Place, tratamentul de plasare a implanturilor este realizat de o echipa; un medic specializat in implantologie, care plaseaza implanturile si un medic specializat in chirurgie dentara restaurativa, care planifica si realizeaza componentele pentru proteze, de ex. puntile.

Ce este sistemul Axiom (Anthogyr Franta) „Dinti intr-o zi”?

Sistemul Axiom (Anthogyr Franta) este un implant realizat cu mare precizie. Design-ul sau extraordinar favorizeaza cresterea masei osoase pentru depasirea complicatiilor, cum ar fi peri-implantita (inflamatia gingiei/osului). Acesta ajuta la depasirea in mod foarte eficient a acestei complicatii care poate sa apara in cazul altor sisteme de implanturi. Sistemul Axiom este probabil cel mai rezistent implant de pe piata, fiind utilizat la nivel mondial, inclusiv in Regatul Unit. Aceasta inseamna ca este posibil sa realizati intretinerea acestor implanturi la dvs. in tara. Inainte de a alege acest sistem pentru pacientii nostri, am luat in considerare toate aspectele acestea.

Cum functioneaza?

Axiom - dinti intr-o zi Atunci cand este necesara reconstructia integrala a arcadei, in loc sa fie plasat cate un implant pentru fiecare dinte lipsa, sunt plasate 4 implanturi pe mandibula si 6 implanturi pe maxilar, in zonele in care masa osoasa este cea mai buna.

Implanturile care sunt plasate in partea din spate a gurii sunt inclinate in mod strategic pentru a ocoli sinusurile si nervul responsabil de sensibilitatea buzei inferioare. Inclinatia implantului imbunatateste mecanismul de fixare a puntilor fixe si permite, de asemenea, plasarea unor implanturi mai lungi, care sunt stabilizate mai bine in os. Aceasta tehnica face posibila reconstructia imediata a danturii cu coroane fixe si incarcarea imediata a implanturilor.

Locul de plasare a implanturilor este ales cu grija, cu ajutorul programului de planificare computerizata CAD/CAM, pentru a se asigura o precizie impecabila si o adaptare pasiva a puntii.

Odata ce implanturile sunt plasate, de acestea se ataseaza o punte dentara temporara. Astfel, puteti parasi clinica in aceeasi zi – cu un set de dinti cu aspect natural. Puteti sa mancati, sa beti si sa reveniti la viata dvs. sociala anterioara – imediat.

Ce se intampla mai departe?

Axiom - dinti intr-o singura zi Noi credem in pastrarea contactului si in supravegherea indeaproape a pacientilor nostri prin clinicile prin Internet. Acestia pot fi consultati on-line, primesc raspunsuri la intrebari si li se ofera sfaturi. Rata aparitiei complicatiilor este, intr-adevar, foarte mica, fiind estimata la 1 – 2 %, cu un risc si mai mic de aparitie a unei probleme care sa necesite o interventie de urgenta in clinica noastra.

In decurs de aprox. 4 – 6 luni veti face o a doua calatorie la clinica pentru a vi se plasa puntea definitiva peste implanturi. Motivul pentru care este necesara o a doua punte este determinat de modificarea formei cavitatii bucale, mai ales daca vi s-au efectuat extractii dentare in momentul plasarii implanturilor. Puntea definitiva este realizata pentru a se adapta perfect pe osul si gingiile vindecate, aspect care este foarte important pentru succesul pe termen lung al procedurii si o estetica optima.

Toate clinicile recomanda o punte temporara? Chiar este necesara?

Uneori ar putea fi posibila plasarea unei punti definitive in momentul plasarii implanturilor. Echipa specializata in implanturi dentare va discuta cu dvs. despre aceasta optiune si va va informa daca este potrivita sau nu pentru dvs.

Ce presupune ingrijirea postoperatorie?

Nu va recomanda sa zburati spre casa imediat dupa interventie.

Protocolul nostru standard prevede o noua intalnire cu echipa specializata in implanturi, in decurs de 24 – 48 de ore dupa interventie pentru a ne asigura ca recuperarea este corespunzatoare.

Ar trebui sa aleg orice medic stomatolog?

Sistemul Dinti intr-o zi este o tehnica specializata si diferita de procedura clasica de plasare a implanturilor. Prin urmare, este foarte important sa alegeti un medic care are experienta in aceasta procedura si care a efectuat multe operatii utilizand aceasta tehnica. Medicii nostri sunt printre cei mai buni medici specializati in chirurgie orala din Romania. Echipa noastra de medici utilizeaza sistemul Dinti intr-o zi de peste 8 ani, ceea ce echivaleaza cu aprox. 800 de interventii.

SISTEMUL AXIOM (ANTHOGYR FRANTA) – „DINTI INTR-O ZI” PENTRU ARCADA SUPERIOARA INCLUDE:

  • 6 implanturi Axiom (Anthogyr Franta) PREMIUM
  • Sablon chirurgical computerizat
  • Radiografie CBCT
  • PUNTE TEMPORARA

PRET: 5700 EUR

  • SISTEMUL AXIOM (ANTHOGYR FRANTA) – „DINTI INTR-O ZI” PENTRU ARCADA INFERIOARA INCLUDE:
  • 4 implanturi Axiom (Anthogyr Franta) PREMIUM
  • Sablon chirurgical computerizat
  • Radiografie CBCT
  • PUNTE TEMPORARA

PRET: 4250 EUR

PUNTE DEFINITIVA

PRET: De la 2000 Eur / arcada (in functie de materialul pe care il alegeti)

  • Dupa sase luni, implanturile vor fi incarcate cu o punte definitiva pe fiecare arcada.

Promisiunea noastra

Toate lucrarile executate de partenerii nostri sunt garantate 3 ani.

Join the discussion One Comment

Leave a Reply